Szendvicskrémek

Végre van elérhető áron paradicsom és paprika is. Nem nagyon kívántam a felvágottakat, inkább kikísérleteztem pár finom szendvicskrémet. Manónak persze friss fehérkenyérrel adom, én meg pufirizzsel eszem.



Brindzás krém

1 db Brindza (szerintem juhtúró 25 dkg)

1 db ömlesztett krémsajt, aki nem szereti annyira a juhtúró karakteres ízét, az csinálja 2 db-bal

light margarin

vöröshagymakrém, aki rusztikusabbra akarja, annak apróra vágott újhagyma

light tejföl, annyi, amennyivel könnyíteni akarjuk

Szerintem nem kell bele semmilyen fűszer, mert elég sós magában. Kézimixerrel habosra keverem és beteszem összeérni az ízek miatt is a hűtőbe. Mivel a Plusban vásárolok, ez a krém nagyon finom és ahhoz képest olcsó is.



Tojáskrém

6 db főtt tojás, és csak a sárgáját tettem bele, mert a párom csak azt eszi meg

1 fej apróra vágott vöröshagyma

kis mustár

gulyáskrém

ételízesítő, kis bors

light margarin

light tejföl, ha valaki könnyebre akarja csinálni

Sajtreszelőn lereszeltem a tojást (én persze csak a sárgáját)



Tovább a blogra »